January 10, 2010

eat & travel - kestane mantarli penne

eat & travel'dan kestane mantarli/beyaz sarapli penne...

penne yi haslayip, ayri bir tavada hafif bir zeytinyagi ile ince kesilmis kestane mantarlarini birlikte karistirin.
mantarlar koyulastikca uzerine krema ve ardindan beyaz sarap ekleyip bir sure birlikte karismalarini saglayin.
ardindan haslanmis penneyi, mantarlari pisirdiginiz tavaya ekleyin ve iyice karistirin...
atesi kapatabilir ve kestane mantarli pennenin uzerine rendelenmis parmesan ekleyip, lezzetli pennenizi yiyebilirsiniz...

-kestane mantari
-penne - (barilla/ de cecco...)
-beyaz sarap
-krema
-rende parmesan

p.s: yurtdisinda tek basina yasayip her aksam yemek yapmanin zorlugunu cekenlere, belki bir lezzet katabilmisimdir...

herkese keyifli tatlar,

eat & travel

No comments:

Post a Comment